Do posla u Srbiji – Bez konkursa i bez dostojanstva !

U Srbiji posao možete dobiti kao član partije.

Posao možete naći bez problema i kao partijska jebaljka, posebno ona koja se pokazala veštom u redaljkama zatvorenog tipa, i ucenama ;

Posao vam se može zalomiti ako vam je neki od ministara ili još bolje lično predsednik države vanbračno oplodio jajnu ćeliju

Daće vam se posao ako ste, kao starleta iz kazina, uspešno usluživali nekog od uticajnih SANU članova. Vrlo lako možete postati Poslovni sekretar upravnika SANU !

Odličan posao, u nekom diplomatskom predstavništvu, možete dobiti, ako redovno krešete guvernerkinu ćerku, u okviru bračnih dužnosti i obaveza.

Imaćete posao ako ste dete folk zvezde koja godinama (kulturološki) zadovoljava politički vrh.

Naravno, gospodsku akademsku poziciju na domaćim fakultetima možete osigurati preko tate, mame ili starijeg bate koji su na odredjenim katedrama pustili korenje i čmarom srasli za istu.

Posao možete dobiti ako zabebite na vreme, pa ste u mogucnosti da ucenjujete državu ili Sudom za ljudska prava u Strazburu ili se uklapate u koncept velikosrpske dogme o masovnom razmnožavanju po albansko kosovskom principu. Cim potpišete ugovor na neograničeno, trudničko  bolovanje je vaše ! Cak je to priznao i sam premijer Vucic.

Imate šansu za ekstra plaćen posoa ako ste dobri sa Gazdom i SNS – om. Možete lako da uzjašete tron medijske imperije, sa zavidnim iskustvom prodavačice posudja u Zepteru komapniji…

Posao možete dobiti i ako imate nasilnog muža, pa vas samo dragi Bog sačuva od njegovog ubilačkog nagona. Uz pomoć medija i politicara koji ti koriste za sopstveni marketing imate šansu za radno mesto solidarnosti. 

Posao vas čeka, ako kao uzoran gradjanin, uredno vratite na ulici pronadjen tudj novac. Tada dobijate radno mesto heroja.

Posao, i to dobar posao, možete dobiti ako je nastradao bliski član vaše porodice na radnom zadatku, pa država pokušava na sve načine da opere svoje krvave ruke a vama da zamaže suzne oči. Sa platom od par hiljada dolara i besplatnim školovanjem vaše dece.

Prema tome, posao se u Srbiji može dobiti na beskrajno mnogo načina osim na jedan:

Putem konkursa, najregularnijeg mogućeg konkursa, fer i pošteno sa optimizimom aplikanta koji ima zrno dostojanstva ne pripadajući ni jednoj od ovih kategorija, i koji dolazi sa funkcionalnim mozgom i diplomom koja nije ” nabavljena” na fakultetima gde su se smucali “akademski gradjani Tomisla Nikolić i Nebojša Stefanović.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s