Smrtna Kazna Nije Lek za Zlo

Narod Srbije i dalje veruje da je smrtna kazna jedini pravi nacin da se odgovri na ubstvo, zaboravljajuci da na taj nacin ni pravda, ni porodicna zrtvva nistane dobijaju.

Black Serbia

Pise : Sasa MILOSEVIC

electric-chair-1-12dsb0cSmrt 15-godisnje Tijane Juric nesumnjivo je potresla citavu Srbiju. Devojcica za kojom se tragalo danima, pronadjena je zakopana na napustenom seoskom imanju, zadavljena, a njen ubica, 34- godisnji mesar iz Suricna, ni jednog trenutka nije pokazao ni najmanji znak kajanja za ono sto je uradio. Strah, tuga, bol, ocaj, bes – sve se smiksalo u zajednickom osecanju gradjana Srbije koji se i ne trude da sakriju svoj revolt i svakako vrlo otvoreno sveopstu agresiju. Drustvene mreze  vrve od onih koji traze krv, osvetu, linc i ponovo uvodjenje smrtne kazne verujuci da je to najadekvatnijih nacin za obracun samonstrumima u ljudskom oblicju.

Preko 100,000 ljudi formiralo je FB grupu koja trazi smrtnu kaznu za Tijaninong ubicu, a masa njih ne zeli vise ni da cuje za EU zbog koje je Srbija morala da ukine ovaj svakako najprimitivniji nacin obracuna sa ubicama.  Komentari koji se svakodnevno mogu procitati  ispod novinskih clanaka…

View original post 888 more words

Advertisements

One thought on “Smrtna Kazna Nije Lek za Zlo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s