Samo Da Nam Deca Ne Budu Aca Lukas !

aca-lukas

 

Piše: Saša Milošević

Danas, na Veliki Petak, uz jutarnju kafu, pogled mi je pao na jedan krajnje sumanuti naslov u dnevnom  listu ” Blic” : ” Aca Lukas: Samo da mi deca ne budu homoseksualci”.  Nisam mogao a da ne pročitam najsvežiju homofobičnu samo-proklamaciju najpozantijeg estradnog džankijevca.

On, koji je tako olako posejao četvoro deco kroz tri braka i koji je toliko mnogo bio odsutan kao roditelj prepuštajući podizanje te iste dece uglavnom njihovim majkama  naprasno se počinje bojati za njihovu budućnost.

Ne brine ga alkohol, droga, pucnjava, suluda vožnja, promiskuitet već isključivo mogućnost da mu dece mogu postati homoseskualci, jer je to iz njegove vizure gledano, najgora stvar. 

On, čiju publiku čine i homoseksualci, on koji živi izmedju ostalog i od homoseksualaca i on koji nije gadljiv na pare koje dolaze iz homoseksualnih novčanika, odjednom, krijući se iza brige za sopstvenu decu, počinje da otvoreno povraća po homoseksualcima, sa toliko mnogo gadjenja, prezira, i agresije, podsećajući na vreme kada se tako odnosilo pema gubavcima. Disckriminacijom gej populacije pokušava da nadoknadi brižnost prema svojoj deci kojoj je nedostajao godinama u svakom smislu.

Nisam mogao da se ne zapitam u kakvom li je stanju davao intervju? Da li je možda kao samo-deklarisani narkoman, alkoholičar i kockar bio pod trenutnim dejstvom pomenutih poroka ili je pak u stanju apstinencijalne krize krenuo da gubi kompas. Možda je u tom svom imaginarnom svetu, znajući da će intervju izaću na Veliki Petak, poverovao da će Crkvi i desničarima biti draži jer ” Bog mrzi homoseksualce” te da su njegovi raniji gresi manje opasni na putu do prosvetljenja. Nesrećnik.

Lukas bi najmanje trebao da se brine da l će deca da mu postanu homoseksualci ili ne . On daleko više treba da strepi kakvu je genetiku ostavio svojim naslednicima, te kakve se potencijalne modifikacije mogu desiti u  njihovoj DNK kao posledica njegovih dugogodišnjih egzibicije sa drogom i alkoholom. Posebno ako ih je pravio pijan, ili drogiran ili pak u kombinaciji ta dva iluzorna stanja.

Ne sumnjam da o tome zna tako malo s’obzirom da je njegovo jedino obrazovanje sticano po ulici, splavovima, estradi No, nije mu kasno da se suoči sa rizicima kojima je izložio svoju decu i naspram kojih je homoseksualnost  nagrada.

Prema naucnim istrazivanjima deca zavisnika imaju 8 puta veću šansu da i sami budu zavisnici nego deca rodtelja koji nisu zavisnici.  Pa potencijalna oštećenja moždanih ćelija. Pa epilepsija. Pa kancerogeni efekat. Pa kad se na sve to doda i genetika po ženskoj strani (jer niko normalan ne može a da se ne zapita  o kakvim se to ženama radi koje su “imale želudac” da se reprodukuju sa  njim takvim) onda on i te kako ima razloga za realnu brigu o budućnosti dece.

Morao bi Lukas da se uplaši i za to kakvu “karmu” ostavlja deci, jer kada i sami jednog dana odrastu, kad budu dovoljnio zreli i mentalno stabilini, shvatiće da je mnogo gore imati oca narkomana, alkoholičara i kockara, nego biti homoseksualac. Ukoliko uspeju da ostanu duhovno zdravi, spoznaće da je nemoguće porediti oca, agresivnog homofobičara  sa ljudima koji imaju potrebu da vole bilo suprotni ili isti pol. Biće im svakako kristalno jasno da mržnja koju je jednom sejao njihov homofobični otac nikako ne ide u paketu sa onim što nudi čak i istorodna ljubav.

Vara se, popularni folker ako misli da je najgore biti homoseksualac. Grdno se vara.

Najgora stvar je biti promoter poroka i smrti. A on je tako brutalno i okrutno promovisao drogu godinama tvrdeći da se se “od kokaina ne postaje zavisnik”. Na taj način, (ne)svesno srpskim narko dilerima doveo je armiju mladih mušterija. Ne bi me čudilo da mu je to donosilo značajne popuste prilikom kupovine ” belog” za svoje lične potrebe.

 

Danas, taj isti ” junky-promoter’ priča o osnivanju klinike za lečenje nezavisnosti i ucveljeno konstatuje da je Srbija u grdnom problemu zbog statistike od 170.000 narko zavisnika. Pitam se samo, koliko procenat od toga ide na njegovu dušu….

Ne znam samo kako tada , kada je bio najaktivniji pomoter droge, taj isti Lukas nije razmišljao o budućnosti svoje dece i kako se nije bojao kletvi majki čija su deca, gledajući  u njemu uzor i Boga, posegnula za drogom. Nažalost, za razliku od njega, mnogi od njih nisu imala para za skupa lečenja u Švajscarskoj te su poput pacova, skončali u mračnim ulazima natopljenim očajem i urinom.

Ne mora Lukas da se boji za svoje dupe. Daleko je on od prefinjenog ukusa i kvaliteta koji imaju i traže homoseksualci. Oni prate trendove, u svakom smislu, a osnovni i nikad prolazni trend, pa i u 21 veku je higijena:  da se čovek redovno kupa i da bude redovan klijent po parfimerijama. Ne mora to da bude ništa ultra, luksuzno i skup0, ali svakako mora da bude ono što održava elementarnu čistoću tela. Ne mora željeni muškarac da nosi markiranu odeću, ali normalno je da se redovno presvlači, a ne da tri meseca sa sebe ne skida “otrcane kožne pantalone ” koje ne samo da su mu uparile rudimentarne zaostatke muškosti, već su uspele da usmrde i sve oko sebe u radijusu od pola kilometra.

Taj pusti izgubljeni bludni sin ne treba da paniči zbog buduće seksualnosti svoje dece. Kada budu dovoljno zreli biće ono što im je dato prirodom i Bogom i on to neće moći da spreči ili predupredi. Bilo bi mu mnogo pametnije da već sada razmišlja kako će svoju decu spasiti muka kad se jednog dana strovali u krevet sa svim telesnim i psihičkim posledicama svog razularenog i poročnog života, te im takav padne na grbaču.

Teško ga je razumeti. No pokušavam. Droga, alkohol i kocka uradili su svoje. Dug je to staž. Da je uplaćivao zaradio bi lepu narko penziju. Moždane ćelije doživele su svakako vrlo drastične promene, ali Božija milost je bezgranična. Veliki Petak je i ne mogu da se ne setim Isusovih reči: ” Oprosti im Bože neznaju šta rade “. Sklanjam Blic sa vidika, okrecem pogled ka nebu: “Bože, samo da nam deca ne budu Aca Lukas….

Advertisements

2 thoughts on “Samo Da Nam Deca Ne Budu Aca Lukas !

  1. Reblogged this on Black Serbia and commented:

    On, koji je tako olako posejao četvoro deco kroz tri braka i koji je toliko mnogo bio odsutan kao roditelj prepuštajući podizanje te iste dece uglavnom njihovim majkama naprasno se počinje bojati za njihovu budućnost.

    Ne brine ga alkohol, droga, pucnjava, suluda vožnja, promiskuitet već isključivo mogućnost da mu dece mogu postati homoseskualci, jer je to iz njegove vizure gledano, najgora stvar.

    On, čiju publiku čine i homoseksualci, on koji živi izmedju ostalog i od homoseksualaca i on koji nije gadljiv na pare koje dolaze iz homoseksualnih novčanika, odjednom, krijući se iza brige za sopstvenu decu, počinje da otvoreno povraća po homoseksualcima, sa toliko mnogo gadjenja, prezira, i agresije, podsećajući na vreme kada se tako odnosilo pema gubavcima. Disckriminacijom gej populacije pokušava da nadoknadi brižnost prema svojoj deci kojoj je nedostajao godinama u svakom smislu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s