Samo Da Nam Deca Ne Budu Aca Lukas !

On, koji je tako olako posejao četvoro deco kroz tri braka i koji je toliko mnogo bio odsutan kao roditelj prepuštajući podizanje te iste dece uglavnom njihovim majkama naprasno se počinje bojati za njihovu budućnost.

Ne brine ga alkohol, droga, pucnjava, suluda vožnja, promiskuitet već isključivo mogućnost da mu dece mogu postati homoseskualci, jer je to iz njegove vizure gledano, najgora stvar.

On, čiju publiku čine i homoseksualci, on koji živi izmedju ostalog i od homoseksualaca i on koji nije gadljiv na pare koje dolaze iz homoseksualnih novčanika, odjednom, krijući se iza brige za sopstvenu decu, počinje da otvoreno povraća po homoseksualcima, sa toliko mnogo gadjenja, prezira, i agresije, podsećajući na vreme kada se tako odnosilo pema gubavcima. Disckriminacijom gej populacije pokušava da nadoknadi brižnost prema svojoj deci kojoj je nedostajao godinama u svakom smislu.

Black Serbia

aca-lukas

Piše: Saša Milošević

Danas, na Veliki Petak, uz jutarnju kafu, pogled mi je pao na jedan krajnje sumanuti naslov u dnevnom  listu ” Blic” : ” Aca Lukas: Samo da mi deca ne budu homoseksualci”.  Nisam mogao a da ne pročitam najsvežiju homofobičnu samo-proklamaciju najpozantijeg estradnog džankijevca.

On, koji je tako olako posejao četvoro deco kroz tri braka i koji je toliko mnogo bio odsutan kao roditelj prepuštajući podizanje te iste dece uglavnom njihovim majkama  naprasno se počinje bojati za njihovu budućnost.

Ne brine ga alkohol, droga, pucnjava, suluda vožnja, promiskuitet već isključivo mogućnost da mu dece mogu postati homoseskualci, jer je to iz njegove vizure gledano, najgora stvar. 

On, čiju publiku čine i homoseksualci, on koji živi izmedju ostalog i od homoseksualaca i on koji nije gadljiv na pare koje dolaze iz homoseksualnih novčanika, odjednom, krijući se iza brige za sopstvenu decu, počinje da otvoreno povraća po homoseksualcima, sa…

View original post 848 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s